Röjtökmuzsaj

Szidónia

Kastélyszálloda

A mai Szidónia Kastélyszálloda a XVI. században, eredetileg földszintes vadászházként működött. 1750-ben építették romantikus, klasszicista stílusú kastéllyá, majd 1926-ban Verseghi Nagy Elek vatikáni magyar nagykövet az akkori legmodernebb igények szerint átalakíttatta. Ekkor került bele a Hajós Alfréd által tervezett úszómedence és felépült mellette a nádtetős japánház is.
A kastély hangulatos, női nevekre keresztelt szobái a kényelmes pihenésről, úszómedencés, pezsgőfürdős, szaunás, gőzfürdős és hőterápiás Vitál háza a feltöltődésről gondoskodik.

A Szidónia Kastélyszálloda gyönyörű francia kertjét gömb-bukszusok, kettős sövények és virágnégyszögek díszítik. Déli homlokzatához csatlakozó 50×50 méteres, kis medencés, szökőkutas zártkertje ideális helyszín romantikus sétákhoz vagy esküvői ceremóniákhoz.
A kastélyban számos programot, koncertet, hangversenyt szerveznek. A vendégek kipróbálhatják a nordic walkingot vagy az aqua fitnesst, piknikezhetnek a kastélyparkban, megkóstolhatják a környék legfinomabb borait, de vadászaton vagy szarvasgombavadászaton is részt vehet.

A Szidónia Kastélyszálloda ideális választás romantikus kikapcsolódáshoz, álomesküvők helyszíneként, modern technikával felszerelt termeivel pedig konferenciák és üzleti rendezvények lebonyolításához.

Fő profilunk

 esküvők

céges rendezvények

wellness

Szobaszám:

44 db

Rendezvénykapacitás:

110 fő

Desztináció

Soprontól 25 km-re, egy eldugott, csendes kis községben, Röjtökmuzsajon áll a klasszicista stílusú Szidónia Kastélyszálló. A kastély kényelmes szobái, wellness szolgáltatásokkal kibővített Vitál háza és gyönyörű, bukszusokkal, sövényekkel tarkított, szökőkutas francia kertje ideális választás párok, családok, esküvők és üzleti rendezvények számára egyaránt.

A kastélyszállodában és környékén számos program és látnivaló várja a vendégeket. Rendszeresen szerveznek étel- és italkóstolókat, sport- és wellnessprogramokat, illetve történelmi sétákat. A község plébániatemploma ismert búcsújáróhely.

A környéken számos túraútvonal bebarangolható, 25 percre a szállodától szarvasgombavadászaton vehetnek részt a gasztronómia megszállottjai, a vadászat kedvelőinek, a környék erdeiben szerveznek vadászatot, 20km-re, Zsirán pedig a Sonnengolf Club várja a golfozás szerelmeseit.

Autóval könnyen megközelíthet a Hűség városa, Sopron, a Fertő-Hanság Nemzeti Park, a Fertő-tó és a Fertőrákosi Kőfejtő, sétahajókkal elérhetők az osztrák kisvárosok, pl. Mörbish vagy Rust, ahol rendszeresen tartanak operaelőadásokat.

Szidónia Kastélyszálloda (Kastélyszálloda)

Share This