Alsópetény

Prónay-kastély

Az alsópetényi Prónay-kastély épületeit korhűen újították fel. Így a Nagykastély, a Kiskastély, az egykori majorsági épületekből kialakított szálloda és az újonnan épített Fürdőház négy csillagos kényelemmel, exkluzív szobákkal, varázslatos környezetben várja vendégeit.

A múlt század eleji stílust tükröző, korhűen berendezett, kényelmes és tágas lakosztályai, a parkra nyíló Fürdőház medencéi, pezsgőfürdője, sókamrája, gőzkabinja, és a kastélyt körülvevő 2 hektáros park ligetes pihenőkertjei valóban pihentető kikapcsolódásról gondoskodnak.

A kastély éttermében saját termékeket és helyi ízeket kóstolhatnak a vendégek, amelyhez a családi birtok szőlőiből készített borokat kínálnak.

A Prónay-kastély tökéletes választás az igazi kastélyélményt keresőknek, reprezentatív, hang-, fény- és vetítéstechnikával felszerelt termei és szalonjai pedig ideális környezetet biztosítanak üzleti és céges rendezvények és esküvők számára.

Fő profilunk

céges rendezvények
privát rendezvények (születésnap, évfordulók)
esküvők
konferencia
tréning
vadász rendezvények
egyéni vendégek

Szobaszám:

31 db

Rendezvénykapacitás:

150 fő

Desztináció

A Budapesttől 60 km-re északra, közvetlenül a Dunakanyarban található alsópetényi Prónay-kastély és környéke rengeteg izgalmas és érdekes programlehetőséget kínál. Számos túraútvonal között választhatunk, de érdemes itt megnézni az Andreánszky-kastélyt, Alsópetény község templomát, a Werbőczy gúlát és a Prónay-kilátót is. A Cser tó kiválóan alkalmas horgászásra, de vadles programot és szarvasgomba vadászatot is szerveznek a kastélyban.

A gasztronómia szerelmeseinek remeg program a környék boraiból összeállított borkóstoló, az kézműveskedésre nyitott vendégek pedig a Sámlifestő workshopot és az Akvarellfestést is kipróbálhatják.

Ha a környéken már mindent láttunk és kipróbáltunk, autóval könnyedén eljuthatunk a közelben található a Visegrádi várba, Hollókőre vagy éppen Budapestre is.

Prónay-kastély (Kastélyszálloda)

Share This