Kétútköz

Graefl Major

A egyetlen és utolsó, vidéken megmaradt, szecessziós stílusban épített kétútközi Graefl-kastély 2016-ban nyerte vissza egykori fényét, vele a varázslatos kastélytornyát és eredeti szépségű homlokzatát. A felújítás a régi küllem, az akkori technikák és építőanyagok megtartását célozta. Így köszönhetően a tulajdonosok elhivatottságának, a műemlékvédelmi szakemberek, neves restaurátorok, művészettörténészek és mesteremberek munkájának a kastély eredeti pompájában ragyog. A kastélyban kialakított lakosztályokban és a Kerti-lakokban is hamisítatlan szecessziós stílus fogadja a vendégeket.

A Graefl Kastély konyhájába a saját gazdaságból származó hagyományos és bio termesztésű zöldségek, gyümölcsök és húsáruk kerülnek. A reggelihez friss házi tejet, kézműves sajtokat, vajat, túrót, házikenyeret, harmaton leszedett paradicsomot kínálnak.

Kerti pavilonjában és díszes termeiben hangversenyek, irodalmi estek és a kastély korához illő koncertek kápráztatják el a vendégeket.

A Graefl Kastély ideális választás a felgyorsult világ elől menekülők, a gondtalan kikapcsolódásra, pihenésre és az élet apró örömeinek megélésére vágyók számára, illetve tökéletes helyszín romantikus esküvők lebonyolításához is.

Fő profilunk

esküvők

gastronómiai programok

céges rendezvények

Rendezvénykapacitás:

150 fő

Desztináció

Besenyőtelek és Poroszló között félúton található a heves-megyei Kézútköz és a Graefl-kastély. A kastélyban rendszeresen szerveznek komolyzenei előadásokat, koncerteket, környékén számos túraútvonal vár felfedezésre.

A közeli Tisza-tó remek strandjaival, vizes programokkal, horgászási lehetőséggel várja a vizek szerelmeseit. 30 perces autóútra található a Hortobágyi Nemzeti Park, észak-nyugat felé pedig Eger városa kínál számos látnivalót és programokat.

Graefl Major (Kastélyszálloda)

Share This