Budapest

St. George Hotel

A budai várban a Fortuna utca és Fortuna köz sarkán három középkori lakóház egyesítésével és átalakításával jött létre 1785-ben a barokk stílusú Fortuna Fogadó, amely napjainkban Budapest első “All Suite” hotelének ad otthont.

Az épület külső és belső megjelenésében is a XVIII. század második felét idézi. 26 db luxus színvonalon, empire vagy chippendale bútorokkal berendezett, teljesen felszerelt apartmanja, hangulatos belső kertje, meghitt kávéháza, autentikus étterme és borozója a középkorba repíti a luxuskényeztetésre vágyó vendégeket. A gasztronómia kedvelőit nemzetközi hírű séfek főúri és XXI. századi ételei kényeztetik.

A St. George Hotel közvetlen közelében találhatók Budapest legnépszerűbb látnivalói: a Budai Vár, a Halász-bástya, a Mátyás-templom, a Szentháromság-tér.

A vendégek kellemes sétát tehetnek Budapest egyik legértékesebb, reprezentatív részén, a történelmi belváros szívében. Megcsodálhatják a középkori eredetű utcák polgárházait, megfigyelhetik a város nyüzsgését egy kávéház teraszáról. Felfedezésre vár a Várhegy gyomrában, barlangok, mélypincék és kutak alkotta 1200 méter hosszú Budavári Labirintus is, és érdemes ellátogatni a közeli Magyar Nemzeti Galériába, a Budapesti Történeti Múzeumba is. Várban mindig zajlik az élet, aktuális rendezvények, vásárok, borfesztiválok, kulturális és szórakoztató programok várják a nagyérdeműt.

A St. George Hotel barokk stílusú rendezvénytermei és középkori borozója tökéletes helyszín ünnepi események, bankettek, elegáns esküvők, céges rendezvények és üzleti találkozók számára.

Fő profilunk

egyéni vendégek

rendezvények

Szobaszám:

26 db

Rendezvénykapacitás:

110 fő

Desztináció

A magyar főváros szívében, a Budai Várnegyedben található Budapest első luxus apartman szállodája. A pezsgő fővárosban garantáltan nem fogunk unatkozni, ráadásul a város legnépszerűbb látványosságai is éppen a közelben találhatók.

 Semmiképpen ne hagyjuk ki a Bécsi kaput, a Mária Magdolna-tornyot, a Hadtörténeti Múzeumot, a Mátyás-templomot, a Halászbástyát, az Arany Sas Patikamúzeumot vagy a föld alatti Budavári Labirintust.

 Gyalogosan is könnyen elérhető a Sziklakórház, a Királyi Palota, a Nemzeti Galéria, a Budapesti Történeti Múzeum és érdemes kipróbálni a Budavári siklót is.

St. George Hotel***** (Kastélyszálloda)

Share This