Mándok

Forgách Kastély

Az 1750-ben épített, barokk stílusú Forgách Kastély 2015-ben nyerte vissza eredeti pompáját. Így napjainkban impozáns és elegáns környezetben fogadja a pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni vágyókat.

A kastély exkluzív luxusszobái, helyi, tradicionális ízvilágra épülő konyhája, tágas, egyedi kialakítású közösségi terei, prémium- és wellness szolgáltatásai a legmagasabb igényeket is kielégítik.

Hatalmasat lehet sétálni a hangulatos parksétányban, sportolni a medencékben, lazulni a szaunákban, a gőzfürdőben, a sókamrában vagy a pezsgőfürdőben, és persze élvezni a masszőrök kényeztetését. 20 kerékpár várja, hogy a vendégek fedezzék velük a környék szépségeit.

“Minden örömöm Mekkája” – Czóbel Minka költőnő

Legjobb választás a prémium pihenés kedvelőinek, de tökéletes helyszín esküvők, kiemelt céges rendezvények, fontos üzleti találkozók vagy akár vadásztalálkozók szervezésére.

Fő profilunk

esküvők
céges rendezvények
családi rendezvények
egyéni vendégek
divatbemutatók

Szobaszám:

12 db

Rendezvénykapacitás:

300 fő

Desztináció

Magyarország északkeleti részén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szélén, az ukrán határ közelében található Szabolcs vármegye egykori legfontosabb főúri rezidenciája, a Forgách Kastély. A környék rendkívül gazdag látnivalókban, számos program várja az ide látogatókat.

A Felső-Tisza vidékén rengeteg nevezetesség megtekinthető, pl. Tákos, Csaroda, Szatmárcseke, Túristvándi, Penyige stb. A természetközeli élményekre vágyóknak ajánljuk a különböző túraútvonalakat, amelyek gyalogosan, kerékpárral, lóháton vagy Segway-jel is bejárhatók. Egy napos program lehet a méltán híres Nyíregyházi Állatpark meglátogatása, de izgalmas kalandokat kínál a Sátoraljaújhelyi Kalandpark és bobpálya, valamint a kisvárdai Gokart pálya is.

A kulturális élmények kedvelői ne hagyják ki a Sóstói Múzeumot és a Kisvárdai Rétköz Múzeumot, vagy váltsanak jegyet a Móricz Zsigmond Színház vagy a Kisvárdai Színház előadásaira.

Forgách Kastély (Kastélyszálloda)

Share This