Misefa

Fábiánics kastély

Zalaegerszeg és Keszthely között, a hévizi és kehidakustányi gyógyfürdők szomszédságában található, klasszicista pompával ragyogó Fábiánics Kastély a gondtalan pihenés és a természetközeli elvonulás tökéletes helyszíne.

Kandallós könyvtárterme, színes, illatos télikertje és hangulatos teraszai meghitt pillanatok helyszíne. Eredeti, csehüveg boltozatú borospincéjében látványkonyha kápráztatja a vendégeket. Régi, magyar és nemzetközi ételkülönlegességei, vadspecialitásai és az ország legjobb borai feledhetetlen élménnyel ajándékozzák meg a gasztronómia szerelmeseit.

A kastélyt körülvevő több mint kétszáz éves őspark mellett a 4 hektáros Arborétum is látogatható a kastélyszálló vendégei számára. Sőt, előzetes egyeztetést követően akár saját fa is ültethető. A kastályban rendszeresen szerveznek borkostólót, életmód táborokat, Etka-jógát és szakemberek vezetésével tartott léböjt-kúrákat is. 

Ideális helyszín konferenciák, rendezvények, esküvők, családi összejövetelek lebonyolítására.

Fő profilunk

 egyéni vendégek

céges rendezvények

esküvők

Szobaszám:

19 db

Rendezvénykapacitás:

150 fő

Desztináció

Zalaegerszeg és Keszthely között, Nagykapornak tőszomszédságában, a 76-os út mellett található Misefa és a Fábiánics Kastély. A kastély ideális helyszín az elvonulásra. Arborétuma kellemes sétákra csábít, wellness részlegében minden adott a felfrissüléshez, de gyakran szerveznek a hotelben borkóstolókat, Etka-jógát, életmód táborokat, szakember vezetésével tartott léböjt-kúrát is.

A misefai horgásztavon horgászási lehetőség is biztosított, az aktív kikapcsolódást kedvelőknek pedig a közeli teniszpályát és a számtalan túrázási lehetőséget ajánljuk.

A közelben található a hézívi és a kehidakustányi termálfürdő, amelyek gyógyvizei kifejezetten ajánlottak pl. idegrendszeri, mozgásszervi, egyes nőgyógyászati és bőrgyógyászati panaszok esetén.

Fábiánics Kastély, Misefa (Kastélyszálloda)

Share This