Gróf Dégenfeld

Tarcal

Andrássy

Kúria & Spa

Távol a város zajától, Tokaj-Hegyalja szívében létezik egy hely, ahol a régi idők eleganciája és modern korunk kényelme tökéletes harmóniát alkot. Egy hely, ahol páratlan wellness, SPA és kulináris élmények feledtetik a hétköznapok fáradalmait. Egy hely, amely a különleges családi és üzleti összejövetelek idilli színtere. Ez az Andrássy Kúria & Spa, egy ötcsillagos szálloda – a hely, melynek magával ragadó varázsára emberöltők óta rácsodálkozunk.

Az Andrássy Kúria & Spa 53 szobával várja vendégeit, Superior és Deluxe szobái, valamint a Prémium és az Andrássy lakosztály egyedülálló kényelmet biztosít. A szálloda wellness szolgáltatásai között a spa kezelések mellett olyan különlegességek is helyet kapnak, mint a barlangfürdő és benti medence által nyújtott relaxációs élmények, illetve a kinti medence nyújtotta hűsítő felfrissülés a nyári napokon.

Étterme, a Bobajka komoly bankett kapacitással bíró teremmel, egy utcára nyíló kávéházzal és terasszal várja vendégeit. A Bobajka – mely a zempléni mákos gubáról kapta a nevét – ízeivel és receptjeivel is törekszik arra, hogy a borrégió örökségét és különleges hangulatát átadja látogatóinak. A regionális ételek egy modern és friss köntösbe bújtatva kerülnek a vendégek elé, megújulva, mégis hagyományosan. A régiós és magyar ételek mellett a populáris fogások és a különféle étrendekbe is könnyen beilleszthető ételek is megjelennek, minőségükről pedig Varjú Imre séf és csapata gondoskodnak.

Emellett az Andrássy Kúria rendezvény- és esküvő helyszínként is kitűnő választásnak bizonyul közel 150 fős befogadóképességével, a borászati épületrész pedig hétköznaponként fél- és egésznapos ajánlatokkal várja vendégeit.

Fő profilunk

szálláshely
étterem
esküvők, privát rendezvények
csapatépítő trainingek
céges rendezvények
egyéni vendégek

Szobaszám:

53

Rendezvénykapacitás:

150 fő

Desztináció

Budapesttől 223 km-re, Miskolctól és Nyíregyházától 50 km-re, Tokaj-Hegyalja szívében terül el a tarcali Andrássy Kúria & Spa.

A kúria épülete hosszú ideig az Andrássyk tulajdonában állt, hotelként pedig 2008-ban nyitotta meg először kapuit. A hotelt 2019 óta tulajdonolja és üzemelteti a BDPST Group. A régió szépségét és a ház múltját bemutató, egyedülálló adottságokkal rendelkező kúria 53 szobával, wellness és spa részleggel, éttermével, teraszával és rendezvénytermével bármilyen programra tökéletes desztináció lehet.

A 2021-es teljes belső megújulás során dizájnjának kialakításánál a fő koncepció a megjegyezhetőség, az egyediség megteremtése volt. A felújítás keretében a vezető motívum a meleg, falusi atmoszféra kialakítása volt eleganciával párosítva, míg a közösségi terekben az otthon meleg árnyalatai, az ornamentika használata dominált. A vendégszobák inspirációját az Andrássy családról fellelhető régi családi fotók adták, amik nagy többséggel vadászat, lovaglás vagy kerti piknik alkalmával készültek. Így mutatkozik meg a szobák kialakításánál például a Hubertus lovas tematika, amely a piros, zöld, fekete és bézs színvilágot jeleníti meg, a függönyök fekete bársonya pedig a kobakot imitálja. Mindeközben a kék tónusú szobák a kerti piknik, az ég és a pléd motívumát emelik be az enteriőrbe. A design megálmodása során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy minden dekorelem egyben utalás is legyen a térségre, vagy az egykori tulajdonosokra vonatkozóan.

Andrássy Kúria & Spa

Tel.: +36 47 580 015
Email: hotel@andrassykuria.hu
Web: https://andrassykuria.hu

Share This