Gergely György

Gergely György

GERGELY GYÖRGY, ügyvezető igazgató
TOP TRADE KFT.

Mikor kerültél kapcsolatba az MKSZ-el?

Cégünk a Top Trade Kft. a Szállodaszövetség régi, aktív tagja. Ott kerültünk kapcsolatba a szövetség szekciójából formálódó egyesülettel és az alapítókkal, akik lelkes elkötelezettjei voltak a kastélyszállók érdekképviseletének, népszerűsítésének.

Milyen terméket forgalmaz a cégetek?

Erős közületi felhasználásra készült, elegáns padló-és falburkolatokat, textíliákat kínálunk hoteleknek, középületeknek és irodáknak.

Fő profilunk a szállodák atmoszféráját nagy mértékben meghatározó padlószőnyegek, dizájn burkolatok, textiltapéták, függönyök és kárpitok forgalmazása. Az elmúlt három évtizedben, nemzetközileg ismert európai gyártók kizárólagos képviselőjeként számos, igényes szállodában vehettünk részt vonzó enteriőrök kialakításában. Nemzetközi láncok tagjaitól a kis családi szállodákig sok ügyfelünk van, akik kitüntető módon visszatérően partnerként tartanak számon bennünket. 

Készül-e külön egyedi termék a kastélyosok számára?

Projektjeink jelentős részénél egyedi, a hely szelleméhez illeszkedő mintákra, színekre van szükség, amit szőnyegben, tapétában, függönyben egyaránt tudunk kínálni. A rengeteg stílust, dizájnt, árnyalatot felölelő katalógusainkban szereplő sztenderd termékeink viszonylag gyorsan rendelkezésre állnak. A megrendelő igényei szerinti egyedi mintázat és gyártás gyakran nem is jelent számottevő költség emelkedést, de a gyári tervezőkkel történő egyeztetés folyamata megnövelheti a szállítási határidőt.

Milyen különleges kihívásokkal vagy esetleg könnyedséggel jár egy kastély „udvari beszállítójának” lenni?

A kihívás a művészettörténeti, kulturális tradícióknak megfelelő, de a hatékony, huszonegyedik századi üzemeltetési követelményekkel szinkronban levő, környezetbarát termékek alkalmazása és hibátlan installációja. Könnyebbség a megrendelő értékek melletti elkötelezettsége, belsőépítészeti igényessége és a „kastélyszállósok” minőségben gondolkodása.

Lenne álom projekted egy kastélyban?

Szerencsére már megvalósultak is vannak 😊 Számunkra álomprojekt, ha az általunk szállított termékek hosszú ideig, közmegelégedésre szolgálják megrendelőinket és hatékonyan illeszkednek a kastély által nyújtott maradandó élményekhez.

Kedvenc idézeted?

Sok van, de a most a hely szelleméhez választok egyet, amely sok vevőnkre is érvényes:

„ Ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal” Oscar Wilde

Miért tartod fontosnak a MKSZ tagságot?

Az üzleti szempontok mellett fontos, hogy különlegesen elkötelezett, értékekben gondolkodó és azokat megőrizve fejlesztő, színes személyiségekkel lehet együttműködni, eszmét és tapasztalatot cserélni. Formális és kötetlen találkozásaink személyes élményekkel gazdagítanak.

Hogyan ajánlanád magánemberként az ismerőseidnek és barátaidnak a kastélyszállodákat?

Fontosnak tartom kiemelni, hogy a kastélyozás egy életérzés, egy olyan feeling, melyet nehéz megfogalmazni, azt átélni kell.
Azonban, ha mégis szavakba kell önteni, akkor azt mondanám, hogy képzeljék el, hogy egy több száz éves épület és park is kínálhat számukra pihenést, wellnesst, egy finom bor, vagy pálinka kóstolót, egy romantikus vacsorát, illetve alkalmas helyszíne lehet egy meghitt lánykérésnek, vagy egy pompás esküvőnek, de akár az üzleti partnereket is el lehet kápráztatni. Minden lehetséges és akár annak az ellenkezője is, mert a történelem ismétli önmagát, csak ezeket az éveket magunk írjuk és fontos, hogy részesei legyünk.

Share This