Prónay-kastély


Prónay-kastély


H-2617 Alsópetény Petőfi Sándor u. 52.

Tel.: +36/202148363

Fax: +36/

e-mail:

www.pronaykastely.hu

A Prónay-kastély négy épülete, a korhűen felújított Nagykastély és Kiskastély, az eredeti majorsági épületből kialakított Vendégház és az újonnan épített Fürdőház várja vendégeit. A kastély exkluzív, zártkörű rendezvények, csoportok számára tart nyitva, mindenkor kizárólagos használatot biztosítva vendégeinek.

A kastély ideális helyszínt nyújt reprezentatív üzleti események, esküvők vagy más családi, baráti események lebonyolításához. A Kiskastély és a Nagykastély elegáns belső terei antik bútorokkal berendezettek, ugyanakkor rendelkezésre állnak a legmodernebb konferenciatechnikai felszerelések is.

A Vendégház kényelmes apartmanokkal és kétágyas szobákkal áll a vendégek rendelkezésére. A Fürdőház park felőli oldalának üvegfelületén át varázslatos látvány tárul a pihenők elé, továbbá úszómedence, jakuzzi, szauna, gőzkabin és sókamra biztosítja az egészséges feltöltődést.

A kastély 2 hektáros parkja úgy került kialakításra, hogy ligetes pihenőkert jellegének megőrzése mellett rendezvények helyszínéül is szolgálhasson.

Biliárd Borozó Családbarát szálláshely Eszpresszó vagy drinkbár Étterem Fedett uszoda Garázs Horgászat Internet Jacuzzi, élményfürdő Kerékpár Konferencia technika Különleges természeti adottságok Különterem Légkondícionálás Lovaglás Masszázs Minibár Mozgáskorlátozottak Nemdohányzó Szauna Taxi Tévé Vadászat Vegetariánus Wellness